Privatlivspolitik

1. Dittewozniak.com persondatapolitik

Formålet med Dittewozniak.com’s persondatapolitik er at forklare, hvordan vi indsamler, behandler og beskytter personoplysninger.

Dittewozniak.com har en klar ambition om at minimere behandlingen af dine personoplysninger så meget som muligt og at skabe en høj grad af transparens i forhold til de oplysninger, der behandles. Nærværende politik har således også til formål at oplyse dig om, hvilke af dine personoplysninger vi behandler, hvordan behandlingen foretages og hvilke rettigheder du selv kan gøre brug af.

Såfremt du har spørgsmål eller henvendelser relateret til behandlingen af dine personoplysninger, er du altid velkommen til at tage kontakt. Kontaktoplysningerne kan bl.a. findes i denne politiks sidste afsnit.

2.Cookies

Når du anvender Dittewozniak.com, registreres dine standardindstillinger og i visse tilfælde din adfærd på hjemmesiden i en cookie. En cookie er en mindre tekstfil, som har til formål at huske tidligere adfærd, og den vil typisk blive anvendt til at huske dit brugernavn og din adgangskode, så disse informationer automatisk er tastet ind, når du eksempelvis ønsker at tilgå købshistorik.

Dittewozniak.com anvender således cookies for at forbedre hjemmesidens funktioner og for at lette din adgang hertil, og det vil være nødvendigt for dig at acceptere anvendelsen af cookies for at have adgang til den beskyttede kundedel af Dittewozniak.com. Vær opmærksom på, at ingen af vores cookies indeholder personoplysninger om hverken dig eller andre.

For oplysning omkring, hvilke cookies der anvendes af Dittewozniak.com, hvad de anvendes til, hvornår de slettes og hvordan du kan blokere for anvendelsen af cookies, henvises til vores Cookie-deklaration som findes her: Cookie-deklaration

3. Logstatistik

For hvert besøg på hjemmesiden opbygger vi logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem indsamler informationer, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af hjemmesiden den forlades mm.

Der behandles ingen personoplysninger i forbindelse med logstatistik.

Formålet med indsamlingen af straksnævnte oplysninger er hovedsageligt at skabe øget brugervenlighed, at måle effektivitet af tjenester og at dokumentere brug af webshoppen.

4. Behandling ved køb i Dittewozniak.com webshop

Når du handler i vores netbutik, indsamles og registreres personoplysninger med det formål at kunne levere den ydelse til dig, som du har bestilt. Dine personoplysninger vil i den forbindelse udelukkende blive behandlet, såfremt du har givet dit samtykke til behandlingen og er indforstået med de behandlingsaktiviteter, der foretages.

De personoplysninger, der i den forbindelse behandles, er fornavn, efternavn, vej og husnummer, postnummer, by, e-mail og telefonnummer. Disse oplysninger behandles (indsamles, registreres og opbevares), således at den aftalte ydelse kan leveres til dig.

Det er desuden nødvendigt for os at videregive fornavn, efternavn og adresse til vores samarbejdspartnere, for at der kan ske behørig opfyldelse af aftalen. Disse samarbejdspartnere er følgende:

  • GLS
  • Post Nord

5. Behandling ved køb i webshoppen

For at du kan oprette dig som kunde hos os, er det en forudsætning, at du giver dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger. De personoplysninger, der i den forbindelse behandles, vil adskille sig fra dem, der behandles, når du benytter vores hjemmeside – både for så vidt angår formål, retsgrundlag og behandlingsaktiviteter.

6. Sikkerhed

Vi har implementeret en række tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, for at beskytte dine personoplysninger mod misbrug. Helt konkret er der truffet foranstaltninger, som beskytter mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at dine oplysninger fortabes eller forringes, eller at dine oplysninger kommer uvedkommende til kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med databeskyttelseslovgivningen.

Vi opbevarer og transmitterer ikke personoplysninger krypteret, men alle de personoplysninger, vi behandler, er dog beskyttet af en firewall. Ved betaling med betalingskort, sendes kortoplysninger endvidere krypteret til vores betalingsudbyder, hvorfor vi ikke har adgang til hverken konto- eller registreringsnumre.

7. Direkte markedsføring

Vi videregiver ikke dine personoplysninger til samarbejdspartnere eller tredjeparter, således at disse kan anvende dine oplysninger til direkte markedsføring.

8. Dine rettigheder

Som registreret hos Dittewozniak.com er du i besiddelse af en række rettigheder, som vi kan hjælpe dig med at varetage. Dette omfatter, at:

  • Du altid kan henvende dig og anmode om at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig, med hvilke formål vi behandler oplysningerne og om vi videregiver oplysningerne til andre.
  • Du kan henvende dig og få berigtiget personoplysninger om dig.
  • Du har ret til at få slettet dine personoplysninger hos Dittewozniak.com permanent.
  • Du har ret til at opnå en begrænset behandling af dine personoplysninger, således at Dittewozniak.com eksempelvis kun kan behandle dem i en begrænset periode.
  • Du kan anmode om at få dine personoplysninger udleveret og transmitteret frem til en ny dataansvarlig (dataportabilitet)
  • Du kan gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, herunder anvendelsen af oplysningerne til direkte markedsføring.

9. Kontaktoplysninger

Dittewozniak.com kan som dataansvarlig for de personoplysninger, der behandles, kontaktes via følgende informationer:

Hair Stylist / Ditte Wozniak
Kingstrup Mosevej 4, Kingstrup
5591 Gelsted
Telefon: 21 60 00 29
E-mail: wozniak.hairstylist@gmail.com