About

Mit navn er
Ditte Wozniak.

Jeg er stifter af Hair styling & Braid bar trucken, og er international freelance hår stylist.

 

Jeg startede med at assistere som hår og makeup artist som 12 årig på københavns modeuge og siden har det gået stærkt fremad.

Jeg er uddannet med den 4 årige frisør uddannelse, udlært i københavn, hvor jeg under hele min lære tid var fast assistent i modebranchen og lavede TV, modeshows, musik videoer & photoshoots & meget mere.

Efter min svendeprøve flyttede jeg til London, og kom hurtigt på team for en af verdens bedste hår stylister, Sam Mcknight. Jeg har siden da rejst rundt på alle de internationale modeuger i New york, Milano, London & Paris med Sam Mcknight’s team og lavet alle de store modeshows for modehuse som CHANEL, Fendi, Max Mara, vivienne westwood & mange flere.

Udover det har lavet musik videoer for bla. Lily allen, Mads Langer, Noah, Karen Mukupa, Kesi og mange flere.

 

Jeg har siden 2012 medvirket som hår & makeup artist på div. Tv produktioner som Vild med dans, X factor, Melodigranprix, Danmarks næste top model, alle DR produktioner, Danish music award, Zulu commedy fight club, smid tøjet danmark, knæk cancer show, store øjeblikke og mange flere.

Braid bar

Braid bar konceptet er bygget op fra bunden og designet af min far & jeg, og er et koncept jeg er meget stolt af!

Vi lancerede konceptet i 2018 på roskilde festival hvor vi havde 6 timers ventetid hele ugen. allerede i 2019 3x dobblede vi antallet af festivaller med lige så meget succes og et team på ca. 6-8 hår stylister.

 

Vi har Samarbejde med idHAIR som virkelig er gået fuldt ind i konceptet og har været en stor hjælp siden konceptet var på tegnebrættet. udover det har vi et tæt samarbejde med HJ Hansen, B&O silkeborg, MIELE & Autohuset vestergaard!

 

Vi glæder os til at byde DIG velkommen

 

-Ditte Wozniak

Her finder du vores Privatlivspolitik og vores Cookie-deklaration.